ASISGUARD AND TÜBİTAK SAGE COMBINED POWERS

Savunmanın iddialı oyuncusu ASİSGUARD ve TÜBİBİTAK SAGE, insan hava araçlarını silahlandırma çalışmaları kapsamında tümleşik çözümlerle MoU antrenmanları organize etmek.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren proje kapsamında ASİSGUARD tarafından sağlanan SONGAR sistemi ile TÜBİTAK SAGE'nin TOGAN silah sistemi güçlerini birleştiriyor.

ASİSGUARD ve TÜBİTAK SAGE, harekât kampanyalarında yüksek saldırı amaçlı bir silah platformunda 15 Ocak tarihinde MoU ile iletişim kurar. ASİSGUARD'ın SONGAR silah sistemi ile TÜBİTAK SAGE'nin TOGAN silahlarından bir araya getiren proje kapsamında; mühimmat, atış kontrol sistemi ve silah yer kontrolden oluşan, iç cephede gelişen ve yakın havalarda ilerlemekte olan insanlar etkin bir platformdur.

savunma sanayisi bir eşik

Proje kapsamında yerel ve milli kaynaklara ilişkin değerlendirmeler, ölçülmekte olan nesnelerle ilgili bir adım atılıyor. Her türlü koşulda görevlendirilmek sistem; Drone sistemi ile yakın hava tesislerine yönelik Türkiye'de bir imza atıyor.

Yeni yetenek kazandırmak için oğul devam eder devam edecekler ASİSGUARD Genel müdür ASİSGUARD “Otomatik makinalı tüfekten sonra bombaatar entegre Songar SAGE ile birleştirme iş ile fuar' devam ediyoruz. Hem ekonomik anlamda hem de sahada çok daha bir olacak şekilde olmak 2019’da “arabamız içinde” olmak, kısa sürede bir yol kat olacak ve testlerde başarılı bir şekilde atış yapmak” dedi.

Yakın hava uygulamalarından yüksekte saldırganlık

Platformda öne çıkan özellikler arasında; yakınsama yakınsama / zaman ayarlı / etkileme tapa sistemi; yüksek harp başlığı, gelişmiş atış kontrol planlamaları, kayar entegre yer kontrol istasyonu, görev planlama ve otonom görev görevi öne çıkıyor.

Tekli bomba ve düşüşe sahip platform aynı yerdeyken küçük ve geniş kapsamlı pilot uygulama ile gerçek zamanlı görüntülenebilir ve görüntülenebilir. Yer kontrol istasyonuna entegre planlamaya sahip sistem, otomatik iniş ve kakış özellikleri sahip olacak.